اختلالات جنسی خانمها
حداقل 30 درصد خانم ها در تمام جوامع از یکی از اختلالات جنسی در رنج هستند طبق آمار سرشماری که در کشور انجام شده است تعداد خانم هایی که در سنی هستند که مسایل زناشویی برای آنها مهم است را در نظر بگیریم تعداد خانم هایی که مبتلا به اختلالات جنسی هستند رقم قابل ملاحظه ای را تشکیل خواهد داد.
اختلالات جنسی در خانم ها به گروه های زیر تقسیم میشود
اختلال در کاهش میل جنسی
اختلال در براگیختگی جنسی
اختلال در اوج لذت جنسی(ارگاسم)
درد قبل حین و بعد از نزدیکی
برخلاف اختلالات جنسی آقایان که در تا حدودی در رسانه ها به آن پرداخته میشود تقریبا درباره اختلالات جنسی خانم ها دانسته های کمتری در دسترس عموم میباشد.
تعداد قابل توجهی از پرونده های اختلاف زناشویی و درخواست های جدایی زوجین ریشه در عدم رضایتمندی و شناخت متقابل جنسی از یکدیگر دارند.
درصد قابل توجهی از خانم ها در طول زندگی زناشویی ارضا جنسی(ارگاسم ) را تجربه نمیکنند, در صد قابل توجهی از مردان نیز نمیدانند زنان نیز مانند مردان باید به ارضا جنسی برسند.در بسیاری از موارد شخص تعریف دقیقی از سلامت و اختلال در حوزه سلامت جنسی خویش را نمیداند و غالب اوقات پزشکان در مورد سلامت جنسی سوال نمیکنند.
خانم ها در طول زندگی زناشویی مراحل مختلفی نظیر عادت ماهیانه,پیشگیری ازحاملگی ,حاملگی ,زایمان ,یائسگی وبیماریهای مختاف جسمی و روحی را پشت سر میگذارند که هرکدام به نوبه خود تغییر شگرفتی در تمایلات جنسی آنها ایجاد میکند.
بخش دیگری از مشکلات جنسی نتیجه اختلافات قابل توجه آناتومی و فیزیولوژی جنسی و مراحل تحریک پذیری جنسی در مردان و زنان است. در اکثر اوقات تفاوت های معنا داری وجود دارد که مراحل تحریک پذیری خانم ها با آقایان را کاملا متمایز و متفاوت مینماید از طرفی رضایتمندی مستلزم رابطه عاطفی و وابستگی زوجی عمیق با شریک جنسی میباشد که این امر در بسیاری از اوقات مورد توجه قرار نمیگیرذد.طبق تحقیقات فراوانی که انجام شده است دلایل و انگیزه های بسیار زیادی برای داشتن یک رابطه جنسی مستمر برای خانم ها شناخته شده که رضایتمندی جنسی تنها یک دلیل از دلایل دیگری نظیر وابستگی عاطفی ,حراست همسر در مقابل آفت های اجتماعی و ... دارد.